Patreides Creative Commons License 2022.01.10 0 0 1178

Mit tesz a nővér, aki dalszerző, ha a szeretett kishuga fent van a szeren, és ő meg akarja menteni?

("A drog nem jó, értem?!")

Ír egy dalt, amiben kérleli...

.

"Lejönnél onnan, kérlek?
Hiszen az égi magasság
Annak, aki oly törékeny

és éjjel kísértetet lát"

.

Állítólag happy end lett, a kishug tiszta, és Ausztráliában él, a lehető legtávolabb a nővérétől. :)

.

Nerina Pallot - Grace.

"...bementünk a stúdióba, és elkészítettük szinte az egész albumot pár hét alatt. Egy csomó dolgot élőben csináltunk, egy nekifutásból; számomra talán a legvarázslatosabb mind közül a Grace felvétele volt.

Mindenki ott volt a szobában azon az éjjelen, amelynek reggelén azután bementem a kórházba és megszültem a fiamat. Én azon a ponton voltam, amikor a terhesség miatti izgatottság elkezd átváltozni tiszta rémületté és az ismeretlentől való félelemmé, és bár a dalt valaki másról írtam, aki hihetetlenül fontos nekem, amikor azt a sort énekeltem, hogy "Te az én vérem vagy és a kicsim és mi szállni fogunk", az szinte fojtogatott. Az ének a felvételen kissé rozogának tűnik nekem amikor a vonósok belépnek, de így hagytuk, mert tudom, hogy egy kicsit elsírtam magam annál a pontnál, mert minden annyira megsemmisítően nyomasztó volt, rettenetes és gyönyörű, minden egyszerre." (Nerina Pallot)