kopasz szuzukis Creative Commons License 2022.01.10 0 1 11110

"

Valakinek van tapasztalata ezzel az élesztővel kapcsolatosan...milyen lehet?

https://palinkafozoarak.hu/palinkafozes/distilla-fruit-x-eleszto/ "

 

Elolvasva a leírást, keményen biluxol a a kamuduma-detektorom. Ha egy termék olyan szuper, hogy minden mást helyettesít, sőt még a tapasztalati tényeket is felülírja, az gyanús. 
A legtöbb, általános élesztő működik 10 és 32 Celsius fok között. Ha egy élesztő túl gyorsan erjeszt, akkor a cefre is erősen melegszik. A melegedés pedig kihajtja az illékony aromakomponenseket. Tényleg "felszabadítja". Ha melegszik a lé, feloldódik a pektin. Ettől még nem pektinbontó. Aztán mi az, hogy DP1 meg DP2 meg DP3 glükóz?  D-, és L-izomer létezik. A gyümölcsökben kizárólag a D-glükóz található. Ennek több enantiomerje is van, de ezek dinamikusan egymásba alakulhatnak. Ha "kifogyik" az egyik, a másikból folyamatosan átalakul, hogy visszaálljon az egyensúlyi helyzet. 

 

Előzmény: Dezodoros Ede (11080)