Jár az elismerés a csapatnak, szép volt fiúk!
A kezdeti zárlat, után nagyon tetszetős volt a játék, már csak kisebb hullámvölgyek voltak, de ez simán belefért. Pont azok a játékosok tartották a lelket a csapatban, akikre nem számítottam (Plézer, Ford, Boris).
Diggs leigazolása is jó húzásnak tűnik első blikkre, hajt védekezésben, az üres triplákat beveri, és még talán a rettenetesen gyenge kosár IQ-t is felfelé húzza a csapatban. Remélhetőleg nem fullad ki a szezon során.
Lazics előtt is nagy feladat áll hogy ezt az állományt csapattá gyúrja, de Ő képes lehet rá, szerintem a 8-8as állásban is nagy a szerepe, ez eddig egy korrekt eredmény a bosszantó vereségek ellenére is.
Ami számomra szemet szúrt az az U23-as fronton való gyengélkedésünk, Plézer nem lenne rossz játékos ha kicsit bátrabb lenne, viszont Puskában semmilyen potenciált nem látok, tényleg csak a faultok beütésére képes (egyelőre?). Paár Márkot talán nagyobb bizalommal játszathatná a Mester, ahogy észrevettem fizikálisan is egyre jobb állapotba került a srác, tehetsége pedig országos szinten is kiemelkedő.
Szeged elleni hazai sem lesz egyszerű, de most a formánkat és a rotációt nézve, jó esélyünk van a győzelemre ebben a nagyon kiegyenlített bajnokságban.