Moró Ildikó Creative Commons License 2022.01.05 0 0 67297

Most tudtam csak jelentkezni. Nagyon zűrös volt ez az utolsó két hónapunk. Én  nagyon gyorsan talpra álltam a méh és petefészek kipakolás után. rá is voltam kényszerítve, mert a párom colostrídium fertőzése és nagyon nehézkes hólyag és prosztatadaganatának kivizsgálása nagyon próbára tett.

2hónapig szerencsétlenkedett vele a Margit kórház és a Honvéd kórház. Végül egy magánrendelőben pörgette fel a fiam a kivizsgálást. Kapkodva besűrítették a műtétét. Olyan nagy volt már a daganata, hogy ülni is nehezére esett. December 15.-én műtötték. A prosztatát, hólyagot foglalta el egy nagy daganat. Az orvos szerint csak kivezetve tudták megoldani egy sztómába a vizeletet. A műtét előtt még azt is mondta, hogy lehet, hogy a belét is ki kell vezetni, de azt végül nem kellett.

Várjuk a szövettant, viszont nagyon nem jól van. Rettenetesen lefogyott 50 kg-ra, és nagyon gyenge. Az orvos szerint így utókezelésként kemót sem kaphat, mert nem bírná ki. A vese egyik értéke az egfr 25 volt (60 alatt dialízis kell). most 52 lett már ez az érték. Emiatt se kaphat kemót.

Nagyon riasztó, hogy pár napja megint nagyon fáj a fenekénél valami. Szerinte ott, ahol a mintát vették a prosztatához. Alig eszik, és szinte fekszik egész nap.

Az EESZT-t olvasva, most láttam, hogy a Honvéd november 30-án tovább akarta küldeni a Szent László kórházba Bodóky dr.-hoz., semi acut cystoprostatectomia műtétre.

Nem tudom, az mi lett volna, de akkor már nem mentünk vissza a Honvédba, mert kiírták műtétre a Péterffybe.

Nem tudom, hogy lesz tovább.

Az én szövettanom megjött közben. A kivett méhben, myomában és a petefészekben nem volt ráksejt. Legalább erre már nem lesz több gondom, 69 évesen pedig már nincs szükségem rá. Most már csak az a kérdés, hogy mi lehetett az a magas láz és CRP (376) érték, ami miatt 1 hétig nem engedtek ki a Margitból, mert vakbélre vagy méhdaganatra gyanakodtak, 2-szer is CT vizsgálatot csináltak 1 héten belül. Amilyen hirtelen jött a rosszullétem,és az összes vérképértékem leromlása. olyan hirtelen elmúlt minden.

Előzmény: syssy48 (67232)