Sysygy Creative Commons License 2000.01.06 0 0 90
Szervusz Thomas!
Még te kérded, milyen koncertet ajánlunk, amikor személyesen Fischer Anniet hallhattad?
(igaz, az már régebben lehetett)

Ha éppen rádió szól, benne valamelyik kereskedelmi, elég hamar eljutok odáig (első reklám), hogy áttekerjek Bartókra, vagy Petőfire.
Mellesleg van egy kedvenc rádióm, de nem magyar. Műholdas rádió, a neve: Klassik Radio. Gondolom ez mindent elárul. Igaz, ebben is vannak reklámok, de egyrészt németül vannak, és azt én nem értem :-)), másrészt főleg komolyzenei CD hirdetések, esetleg komolyzenei kísérettel rendelkező egyéb reklám. Szóval ilyen értelemben moderált, és szerintem nagyon jó a kínálata.
Mindenkinek csak ajánlani tudom. A VOX mellett jön. Régebben a DunaTV-s műholdon is jött, most ott már nem -> áttekertük a műholdat az Astrára.

Sajnos csak otthon tudom hallgatni, itt így javarészt nem hallgatok rádiót, illetve ha már van számgép, hát mp3 szól.

Mivel topicnyitó tasztaltársunk még azóta nem szólt hozzá, remélem nem baj, ha kicsit kitágítjuk a topic kereteit. Csúnya szóval mondhatnám, offtopicolunk.

Sysygy

Előzmény: Thomas (89)