Nyugodjál le b+...
Miért nem figyelsz inkább??... úgy látszik nem figyeltél eléggé, mert épp lejjebb magyaráztam el, hogy anélkül is el lehet mosni tisztára, hogy szétszedhető lenne.
Erre egyébként teljesen jó bizonyíték a Robi 10-éves thumpere...
Mert nem véletlenül kérdeztem tőled, mit sikálsz?...nem tudom, te mióta használsz "thumpert", de te nem láttad azt amit én...olyat vágtam szét, amit két ember használt, összesen 10-évig és mégsem volt dzsuvás a belseje, amit sikálni kellett volna belőle...akkor miről beszélsz te itt?...
De nyugodtan mond meg nekik, hogy ők igénytelenek és koszosak, mert nekik úgy is jó és csak a te cuccod tiszta?...
Miért nem mondod meg őszintén, hogy már régóta szeretnél te is, két ilyen szép thumpert?...:):):)
Hidd el, nem a polírozott rézre "izgulok", egyszerűen tetszik és sokaknak tetszik...az pedig nem lehet kérdés, hogy attól mert szép, még jó is lehet...arról pedig megnyugtathatlak, hogy a tisztaság nálam elsőrendű szempont...(volt aki a cipőjét le akarta venni, amikor belépett a műhelyembe!)
Lehet, hogy nagyobb rend és tisztaság van nálam, mint itt sok nagypofájúnál, akikből csak az irígység beszél...
...
...
...
...