ívfény Creative Commons License 2022.01.01 -1 0 49330

hátt, szerintem ez, az olaj kérdés, marhájul tul van spilázva!!! csak lesek, mint Mári Néni a körhintán és, már nem bírom ki szó nélkűl!, lehet nincs igazam, de nekem az a véleményem, hogy a legolcsobb motorolaj is bőven fedezni fogja a motor kenését, arra a kb 3000km-re, amit a motorban kellene töltsön az olaj, ha amúgy üzemmeleg a motor és nincs semmi szélsőség!? ezek nem sportmotorok, hogy annyira ki kellene élezni a minőséget!, és pacik sem nyihognak ménesszám! egyedül arra figyelnék oda, hogy kellő vastag legyen az olaj, 10-15w, hogy az olajfilm kellö vastagságu legyen, a csapágyaknál, normál üzemi körűlmények közt, ha meg elkezd hengerfejesedni, akkor, úgyis esélyes, hogy borul az olajfilmes üzem, sok ponton, mégha, versenyauto olaj is van a kis üszkökben!?, én mivel van , még az átkosból felhalmozott olajkészletem, ásványi, ráadásul, azt használom, betartva a 3-4000km-es határokat és, nagy megelégedésemre szépen mennek a kis szunyogok!  volt , bordásszíj szakadás miatti motorbontásom is, és, a felületek szép tükrösek voltak, semmi nem utalt elégtelen olajozásra, sőtt! mintha fimollal jártam volna... de, akinek nyugodtabb a lelke, vegyen jó drága, magas teljesítményszintű olajat, ha ettöl jobban alszik!? amúgysem kell  sok a motorba, kibirható, csak felesleges?

Előzmény: kiggyo (49329)