chris7
2000.01.05
|
|
0 0
97
|
Sziasztok !
Lenne egy ártatlan kérdésem a kedves társasághoz. Nekem az alábbi könyvek vannak meg a Dűne sorozatból (nemrég olvastam újra az összeset):
Dűne (még az első, kétkötetes változat)
Dűne Messiása
Dűne Gyermekei
Dűne Isten-Császára
Dűne Eretnekei
Dűne Káptalanház
A kérdésem az volna, hogy ezeken kívül milyen könyv jelent még meg ebben a témában Frank Herbert tollából ? Ezeket ő kb. huszonegy-két év alatt írta meg és az utolsó rész írása után nem sokkal meghalt, immáron vagy 14 évvel ezelőtt. Gondolom a halála után már nemigen írt semmit, az érdekelne, hogy korábban csinált-e még valamit amiről nem tudok.
Az új könyvet, ha jól tudom, a fia írta és állítólag nem esett messze az alma a fájától, hasonlóan a Tolkien családhoz. Annak várható valamikor a megjelenése ? Előre is kösz a válaszokat.
Ja és még valami. Ha nem reagálok egy-két napig, az nem azért van mert nem akarok, hanem a kedves proxy server-ünk cache-elése miatt egy letöltött topic nekem néha ennyi ideig ugyanaz marad (nem látom az új hozzászólásokat), hiába reload-olok (vagy frissítek) bármilyen módszerrel. És még lehet, hogy az egy-két nappal keveset is mondtam... |
|