Prof Creative Commons License 2000.01.04 0 0 663
Hali Urak!

Kurafi! Pontosan erre voltam kíváncsi. Számolgattam, számolgattam, de rosszul, ezért nem gyött ki (hiába, no, volt már 8 éve is, hogy a színjeles érettségit megkaptam...).

Namost én elég hosszú ideig próbáltam megfejteni, hogy mi is lehet a Fortisokban, és rágyöttem, hogy a katalógusukban szereplő számok többé-kevésbé klappolnak a három nagy gyár valamelyik szerkezetének számával. Kis módosításokat kértek csak.

Nekem egyébként a legegyszerűbbek egyike, a Cosmonaut GMT tetszik. Se több, se kevesebb. Stopper nem kell, a lünetta visszaszámláló funkciója meg nekem alaptartozék. Pilótaként és rádiósként meg a GMT kell mindenképp. Én is szemeztem az ébresztőssel, de jobb szeretek magamtól kelni, ha meg nem megy, ott a telefon.

Breki! Figyu. Én holnap benézek a Poenba (francba, itt az asztalomon száz rongy, de hűtőre kell a fene vigye el!), és megkérdezem, hogy mennyire vannak kifogyva. Egy privátban majd megírom, nehogy potyára gyere! Valamelyik tetszik egyébként?

Node visszatérve egy korábbi kerékvágáshoz. Pár kérdés. Asszem régen szó volt róla, hogy a Tag Heuer elég retek minőséget gyárt. Ezzel én úgy ki is egyeznék (csak az árukkal nem), viszont tényleg kellene valami, ami:
-- női méret
-- automata szerkezetes
-- szatinírozott acél tokos és csatos
-- dátum
-- összes szám legyen rajta kiírva

De leltem párat, kellenének az infók (szokásos: kaliber, megbízhatóság ár/érték, tapasztalatok): TagHeuer Kirium Automatic (női változat természetesen).

Szal ennyi lenne mára.

Prof