Kődobálás
Hát annyira biztos eljútottam a kődobálás tanulással, hogy jelenleg itthon a szóbában, ha mondjuk az ágyban vagyok, és leveszem a pólómat és mondjuk, a székre akarom hajítan,i akkor ez a próbálkozás tízből legalább nyolcszór, de kilencszer is sikerül. Jól dobok, megtanultam célba dobni, kő vagy ruhadarab, mindegy.
És volt, s még most is megvan, meg kell legyen valahol, csak nem tudom hol, DOBÓSZŐG- em, úgymond, 12 darab 18 - 20 centis szegem volt..
Pont az OXIGÉN GYÁRBAN..Tán most is ott van, mióta nem jártam arra ??? Nem tudom, lényeg az hogy még Kovid előtt bedőlt az Oxigén gyár..
Összedöltek a bokrok, és az almafa az almafa alatt.
Nyári piros almafa alatt.
..
De tervbe van, el fogok látogatni az Oxigénbe, asszem ott megkapom ezeket a szegeket. Ezekkel is dobáltam célba, még 2019 nyarán is, de mégis tán inkább kövekkel dobálóztam, könyebb volt felszedni a követ a Fődről mintsem kipakolni a szegeket a tokjukból.
Volt szeg tokom is, ja. Ilyen ...Nektáros barack pet féle palack, 7 decis, pont belefértek a dobószögek, mind a 13 - an. De fárasztó lett mindig kivenni - visszatenni.
Ezenkívül a szeget ha eldobot, el is vesztődik, kötöttem rá szines madzagot, ragasztottam színes szallagot is, de még igy is sokszor volt mit keresgélni rajtuk.
Ezért aztán maradt a kődobálás.