Sziasztok!
Jó rég nem írtam ide, mert minden hibátlan volt.
Tegnap reggel otthon (osztrákoktól hozok mindig gázolajat) fullra tankoltam a DCI Lodgy-t. Aztán elindítottam az álló fűtést, le is ment rendben a 30perc a Webasto Thermo Top Evo4-el. Mivel a család nem bírta összeszedni magát ennyi idő alatt, így 10 perc után elindítottam ismát 30 percre. Az is lement rendben. Az uató ritkán van használva, így mindig rajt a csepptöltő a csarnokban. Mikor levettem, még garantáltan száraz volt minden. Napközben volt egy 330km-es kirándulás Győr mellől fel Bp.-re pályán, meg ide-oda mászkálás, többet nem használtam aznap az állófűtést. Hazaérve pont letelt a szerviz periódus. Így a műhelybe beálltam, olaj és szűrő cserék. A gázolaj szűrő ennél (mint sok renaultnál) elcseszett helyen a jobb első kerék dobbetét és a lökhárító között van. Így kerék és dobbetét le. Mielőtt a kereket levettem, már akkor feltűnt, hogy bal dobbetét nedves egy sávban végig (mint ha a kerék szórná) Elsőzör azt hittem víz. Aztán később sem száradt el, a túl oldalon pedig nem is volt. Ekkor kezdett gyanús lenni. Elkezdtem szaglászni, ez bizony gázolaj :( Dobbetét burkolatok le, gyári csövek, szűrő csatlakozás száraz, hibátlan. Pár helyen a nyúlvány viszont olyan volt, mint ha gázolajjal permetezték volna be vékonyan (tűzveszélyes kategóriától még messze)
Ekkor kezdtem gyanakodni az állófűtés üzemanyag rendszerére. A gyári üzemanyag csövek mellett elfűzött-rögzített kb. 4mm vastag cső rendszer is teljesen ép. A motortér jobb felső-első sarkában a lámpa mögött, van a Webasto üzemanyag pumpa. Gumi tartó konzolját lecsavarozva, és abból kihúzva (csöveket nem bontottam meg, csatlakozóját nem húztam le) már egyértelműen látszott, hogy valahol ott lesz a hiba. Onnan cseppenhetett (mert még a gumi bak is jó gázolajos volt) és fújta a menetszél szerte széjjel. Ez a pumpa úgy van bekötve, hogy mindkét végére megy egy kb. 5cm hosszú gumicső, roppantó bilinccsel rögzítve. A másik felébe szoros illesztéssel bedugva a műanyag cső, és ott is egy roppantós bilincs. Ez a megoldás mondjuk már beszereléskor sem volt szimpatikus, de ha ez van a Webasto szettben, és más autóknál sincs gond, nem aggódtam.
Roppantottam összébb célszerszámmal még a 4db bilincsen. Féktisztítóval elmostam, letörölgettem mindent. Ma reggel korán keltem, próba. Épp úgy fullra tankoltam (hogy olyan legyen mint tegnap) 2-szer lefuttattam ugyan úgy a 30 perces programot, majd 20 percig járattam a motort, 1500-2500 fordulat között.
E közben most mindvégig száraz maradt minden. Remélem így is marad, legközelebb kiderül, de az már csak januárban lesz, ritkán használt autó.
A blincs, csövek lehetett a hiba, vagy van esetleg ezeknek valami típus hibája, gondja? pl. hajszál repedés a fém házon, elektromos csatlakozónál átereszt, stb.?