Milyen lesz a jövö fizikája?
Elöször jön a kíméletlen lomtalanítás a régi fizikában , ami lenyirbálja az összes vadhajtásokat, akár milyen fájó is lesz ez az ezek áplóinak. Itt NEM lesz figyelembe vêve egy tudományos tekintély sem, aki egy rossz elméletet alkotott egy téves feltevésre alapítva.
Egy ilyen téves feltevés már a 17. század elejéröl származik, Galilei egyetemes szabadesése feltevése, amit aztán Newton téves gravitációs elve követett, ami alapján a tömeg okozza a gravitációt és a súlyos tömeg azonos a tehetetlen tömeggel.
Ezeket a téves elveket kell kijavítani elöször, ez után jön az energétikus alapú tudományos leírás kiküszöbölése, mert tudva levöleg zárt fiziikai rendszerek NEM léteznek, és ahogyan ki fog derülni, minden alapvetö kölcsönhatás nem-konzervatív kölcsönhatás (a gravitációés az elektromágnesesség). Miért eröltették a fizikusok az energétikus leírtást, miért lett az E = hv és az E = m c2, mint fiziikai alaptétel, kísérleti alátámasztás nélkül, elfogadta? Továbbá, miért lett a specrel, mint a mozgó testek elektrodinamikája, helyettesítve? És miért lett a téridö meggörbítve a gravitáció magyarázataként a tömegek körül? De úgy hogy a fizika meg sem találta a magyarázatot, mi a tömeg?
Ha pontosan oda nézünk, a fizika NEM tudja mi az anyag, pontosabban, miböl áll az anyag? NEM tudja mi a kölcsönhatás az anyagi részecskék között, és nem tudja hogyan mozognak a részecskék a kölcsönhatást okozó mezöben?
Én a Brémai egyetem ejtötornya 110 m-es vákuumcsövében ejtökísérlettel kimutattam, hogy a testek esése NEM egyetemes, vagyis a fizika még azt sem tudja, hogyan mozognak a testek a gravitációs mezöben!
Az én új fizikám egy atomisztikus fizika, ami négy megmaradó elemi részecskére, e, p, P és E-re van alapítva, amik kétféle elemi töltést hordoznak és amikböl a kétféle c-vel terjedö, nem-konzervatív kölcsönhatás kiindul.
Ebböl az elméletböl rengeteg új prógnózist lehett levezetnem, amik kísérleti ellenörzése mind alátámasztotta az elméletemet. www.atomsz.com
A legelsösorban a testek eltérö szabadesése, amit azért tudtam kiszámítani mert, az atomisztikus fizikából a testek súlyos tömege kiszámítható!