"A IQ A keresztényeknél magasabb, mint a nem keresztényeknél."
Szerintem, te annyira zavart vagy, hogy ezt a baromságot el is hiszed. Egy biztos: neked kevesebb van, mint Forrest Gump-nak. :))
"Ha az Angyalokat is és még nem beszélve Jézusról, szentekről az emberi tudomány IQ nagyon messze van ? !!"
Miről beszélsz, te szerencsétlen? A középkorban az emberek átlagéletkora 35 év volt. 100 gyerekből nagyon kevés élte meg a harmadik évét. A nők életkora csak 28 év volt, mert belehaltak a szülésbe. Száz éve a Spanyolnáthában 50 millió ember halt meg. Az istened semmit nem csinált. A tudománynak és az ateizmusnak köszönhető, hogy nincsenek olyan szörnyű járványok mint régen.
A jézuskádnak olyan hatalmas IQ-ja volt, hogy analfabéta maradt. Nem tudott se írni, se olvasni. A bibliát egy tudatlan pásztornép írta, aki azt hitte, hogy a Föld 6 ezer éves és lapos. Jó, nekik van mentségük, ők akkor éltek, de neked nincs, hogy az ő szintjükön maradtál. Te tanulhattál volna: a biblia olvasás és másolás helyett jobb dolgokra tudtad volna felhasználni az idődet.
25 évet éltél külföldön és ennyire elfelejtettél magyarul írni? :)) Én már 35 éve élek külföldön, de amit gyerekként az iskolában megtanultam, nem felejtettem el.
Szerintem, te mindig ilyen szinten voltál helyesírásból. :))