Quent1n Creative Commons License 2021.12.20 0 0 32057

Sziasztok!

Kategóriaváltás miatt eladnám a következő szettet. 

Panasonic GX80 váz

WG6FB00261*

A gép tetején vannak apróbb karcok, ezt leszámítva szép állapotú. Kijelzője üvegfóliával védve. Expo szám: 8389.

Panasonic 12-32mm f/3.5-5.6 objektív

XB6FJ00221* 

apróbb karcok a zoom gyűrűn, de szép állapotú. Fém napellenzővel. Csak első sapka van hozzá, mivel úgy vettem a vázat, hogy rajta volt.

Panasonic 12-35mm f/2.8 II objektív

XT7KB10106*

első/hátsó sapka, gyári napellenző, szűtyő. Karcmentes, szép állapot. Made in Japan.  

Olympus 45mm (fekete) f/1.8 objektív

ABSA5284*

JJC napellenző, első/hátsó sapka, szép állapot, egyedül a fókusz gyűrűn látható a használat nyoma.

Nissin i40 vaku

4624060302*

minden tartozékával, dobozával, szép állapot.

64Gb-os Samsung Evo Plus U3

Micro SD memóriakártya, adapterrel.

Egy utángyártott (Jupio, szinte új), egy gyári akku és még egy utángyártott de hamar lemerülő akksi.

Megbízható, jó kis szett, hobbi célokra használtam. Igyekeztem úgy összerakni, hogy egy igazi mindenes csomag legyen. Természetesen megnézhető és kipróbálható. A váz doboza is megvan, bár kissé viseltes. A géphez megvan az eredeti pánt is, azt is adom (a képen található Peak Design csuklópánt nem eladó!)

Természetesen tudok több képet is csinálni ha szükséges.

A szett ára egyben 330.000 forint.

Elsősorban egyben adnám el, de hajlandó vagyok megbontani is. Ez esetben az első árak a következőek: 

Váz+kitobi+SD kártya - 95.000

12-35mm f2.8 II - 175.000

Oly 45mm f1.8 - 55.000

Nissin i40 - 40.000

A termékek Vecsésen vagy Budapesten vehetőek át és próbálhatóak ki, személyes találkozó keretein belül. Mivel garancia nincs rájuk és az értékük nagyobb, ezért egyelőre nem szeretném őket postázgatni. A szettet a Hardveraprón is hirdetem, az ottani megbízhatóságom garancia a hibátlan működésre.