Tulipántoss Creative Commons License 2021.12.19 -1 4 22150

- Csak mosolyogtam, Roland dumáján, hogy  " Én vagyok Budapest csajozógépe. " 

Az idegen nőt, aki mellett felébredt, kidobta ugyan a villából, de abban a pillanatban már szemet szúrt Evelinnek, aki azonnal froclizta is. Csak nehogy összejöjjön Roland és Evelin, mert a lány néha már-már féltékenyen figyelte a T.É.R.-ben is Roland csajozását.

- Ha nem lett volna Karolának olyan nagy arca ( az igencsak kiélt feje mellett)  már az elején, akkor most nem kellene harcolni, irigykedni, balhét csinálni Mezei Farkasért.  ( Idesistenem! De egy hülye név ez  tényleg!) 

- Vivi meg olyan amilyen, de annyival okosabb és fiatalabb, hogy  minden alkalmat ki tud használni arra, hogy mikor-, mivel-, hogyan kell felbosszantani Karolát.

- Karola pedig abbahagyhatná a mérnyákolását, a "féltelek Vivi" szövegét! Hiszen a vak is látja, hogy mennyire féltékeny,

És mennyire bántja a csőrét, hogy nem ő van Farkas alatt!  "Ennyike!" Ez volt a szavajárása anno Karolának. És most tényleg "ennyike" Karola, tessék tudomásul venni! És punktum!

- Miért érzem azt, hogy a következő karakter rombolás áldozata Farkas után Virág lesz?! Miért volt baj, hogy volt egy (talán az utolsó) normális szerep a sorozatban? Alig pár napja morogtam meg Farkas karakterének rombolását. És máris jön a következő?! Nem kellene! Szerintem.