Nezd Endreba, leirtad parszor, hogyha a no elhet csaberejevel, te miert nem elhetsz a ferfiui erofolenyeddel, erre analog a nyakleves. Azert, mert nem mondtad ki, en meg igy ertettem, megmeg par olvasoneni-olvasobacsi is.
A no csaberejevel a te ferfiui csaberoddel kene valaszolnod, es itt jon kepbe a cikk, illetve egyes megallapitasai, amire mar korabban is ravilagitottam: a ferfiaknak ebben a "szep uj vilagban" le kell mondaniuk egy-ket privilegiumrol. Egyeseket ez zavar, masokat meg nem. Eddig sem utottem a noket, nem is szandekozom. Szoval tolem buntethetk a noveroket, engem nem erint. Nekem nem hoz valtozast az eletemben a nok nyomulasa, mert azt nem tudjak megtiltani, hogy olyan novel eljek egyutt, aki az en elvarasaimnak megfelel. Te is keress olyan not, akinek ugy kellesz, ahogy vagy. Ilyenkor nem az a megoldas, hogy megprobaljuk a nezeteinket raeroszakolni a tarsadalomra, de ez a feminacikra is igaz! Szepen mindenki eloadja a sajat gondolatait, a tarsadalom meg majd eldonti, merre tovabb. Ha az lesz a tobbsegi akarat, hogy a nok otthon fejjek a teheneket, akkor majd abban a vilagban fogunk ervenyesulni.