...minden évben egy új ilyen asszonyt, amit elképzeltél! :)
Ennyire megharagudtál rá???:-)
Szerintem egyel is beérné, csak az olyan legyen, amilyet ő szeretne, és elképzelt magának!:-)
Beleértve természetesen azt is, hogy eszébe se' jusson észrevételezni a majdani új asszonynak
egy rúzsfoltot, kimaradást, vagy idegen kölni szagát...
Jut eszembe, Schmittné, Makray Kati kitüntetést kapott, amit Kövér adott át neki.
Az átadás alkalmával kijelentette, hogy Schmittné "a női erények megtestesítője"!
Tisztelem, becsülöm Makray Katit, akivel szinte pontosan egyidős vagyok, remek tornásznő volt!
1964-ben Tokióban egyéni ezüstérmes volt felemás korláton, és nem sok híja volt az aranynak.
Emlékszem, el is sírta magát a dobogó második fokán, vagy örömében, vagy bánatában.
Aztán 66-ban férjhez ment Schmitthez, és született három kislányuk.
Később a 70-es években a három tündéri lányával tornázott esténként a TV-ben, szuper volt!:-))
Szóval, nincs semmi bajom a kitüntetésével, abszolút megérdemli, szerintem is!
Azt viszont, hogy Kövér ezzel a méltatással adta át, kicsit szeretném nektek megvilágítani.
Makray Kati szült három gyereket, ellátta, felnevelte őket, ami nagyon szép tisztelni való dolog!
Közben a férje élte világát, és nem csak a terhességei alatt, hanem előtte, és utána is csalta
fűvel-fával, ami nagyjából köztudott volt abban az időben. Biztos, hogy tudta Kati is, és tűrte.
Nevelte a lányait, és nem is "hallatszott ki" semmi a házasságból, sem akkor, sem később.
Szóval, ezt (is) minősítette most, a kitüntetés átadásának alkalmával Kövér, mint "női erényt"...