Juhász-AV
2021.12.18
|
|
0 1
3085
|
Hát egy szuper nap volt a mai, mondjuk azt nem gondoltam, hogy mindenki zongorát vesz karácsonyra! De gyakorlatilag a bolt teljes készletét felvásárolták! A tulaj nagyon segítőkész, és elég tapasztalt szintén zongorán játszik(látszik is, hogy imádja)! Így is volt lehetőségünk kipróbálni egy Yamaha ARIUS YDP 131 t, egy pearl river v03, egy roland 101t, egy pianonova ec11, 3 kurzweil M90, ka 150, kag 100 at, casio CDP-100, sajnos minden mást megvettek, gyakorlatilag ezek is le voltak foglalva! Mivel a keretünk még csekély így a pianonova ec11, és a kurzweil M90 et ajánlotta. Mondjuk rendelni bármit rendelne de idénre már esélytelen szinte. Lehet megköveztek érte de nekem mondjuk ebből a választékból a pianonova nagyon jónak tűnt mint laikus. A hangja nem volt olyan erőteljes de a mechanikája az nagyon jónak tűnt. Sajnos a komolyabb zongorákból már nem volt! A használt piacon se volt szerencsém mindkét korg elkelt, mondjuk istenigazából szinte minden használt lekerült a netről amit eddig kinéztem! Eddig minden segítséget köszönök.
Ha bárkinek van tapasztalata a pianonova ec11, Kurzweil m90, pr v03 ne tartsa magában kérem ! |
|