Jó reggelt! Mindenkinek boldog új esztendőt!
Az a helyzet, hogy én megértem a munkahelyi kapcsolattól húzódozó lányokat. Mert mi van, ha tényleg nem jön össze a dolog? Sőt, mi van, ha botrányos vége lesz? Akkor hogy menjen be az ember lánya nyugodt szívvel dolgozni? Nálam él a házinyúlra nem lövünk mondás. Szsz. én mikor eljöttem a munkahelyemről, akkor engedtem csak a két éve húzódó vonzódásnak. De akkor nagyon!:))))
És bölcsen tettem, hiszem kiderült, nem egy hosszótávú kapcsolat sikeredett volna belőle és akkor nem biztos, hogy el tudtam volna viselni, hogy nap, mint nap ott ül mögöttem az, akit nem szerethetek.
De azért próbálkozni lehet és jajjjjj, isten őrizzen engem attól, hogy eltántorítsalak benneteket.
Geko, azt tudom javasolni, hogy udvarolj csak tovább hevesen, kicsit mindíg több legyél, mint a többi hódoló és egy adoot pillanatban szerintem akár be is vallhatod neki, amit érzel. Ha a lány korrekt, rendes, akkor biztosan egyenesen megmondja, hogy ha véletlen nincs esélyed. Ha pedig elutasít, de nagyon ködösít, akkor hagyd a francba, kinek van szüksége arra, hogy átvágják...
Na, ezt gondolom. De nem kell készpénznek venni.
kincsem