Nyuszog Creative Commons License 2000.01.03 0 0 18
Sziasztok! Én, mint egy hároméves igazi diktátor "alatvalója" próbálok kitörni szorongatott helyzetemből. Nehezíti a helyzetet, hogy eléggé nyúlszívű vagyok. A nyilvános hiszti réme az én fejem felett is ott lebegett, de szerencsére ez nálunk nem gyakori. A boltból a bevásárlókocsiban ülve bömbölve is ti tudom tolni, és egy eset óta nem vásárlok annyi mindent, hogy ne tudjam hazahúzni. Sajnos az otthagyós módszer nem válik be az utcán, ha elmegyünk és befordulunk a következő sarkon, nem keres bennünket, mindig van valami érdekes, ami leköti a figyelmét. De otthon...

Alaphelyzetek: "én akarom felhúzni a cipőt", amikor már a lábán van és három perc múlva megy a busz. Ugyanez vetkőzésnél. Igaz, hogy akkor nem megy a busz, de szeretnék belátható időn belül végezni a művelettel.

Fürdésnél fogom a fürdőpamacsot, és lesikálom:
- én akarok fürödni!!!!!!!!!!!!!!
- jó, tessék, itt a pamacs
- DE MÁR NINCSEN RAJTAM PISZK ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

A játékot nem lehet elrakni, akkor sem, ha már fél napja rá sem nézett, és lehetetlenné teszi a közlekedést a lakásban. Néha dühítő.

Ha hisztizik, nem lát és nem hall, csak üvölt, fetreng és _veri a padlóba a fejét_. Azután azért üvölt, mert fáj.

Ha kijövök a sodromból (sajnos mostanában előfordul), és kiabálok és csapkodom az ajtókat, akkor azért sír. Ha a férjem rácsap a popsiára, akkor azért sír. Volt amikor odáig fajult a dolog, hogy lezuhanyoztuk ruhástól, de az efféle "kizökkentés" nem segít, mert az alkalmazott módszer kellemetlen volta miatt kezd el bömbölni (illetve folytatja).

Marad a higgadt beszéd: "nem értem, hogy mit akarsz mondani", "hagyd abba a sírást". Kb. az ötödik ismétlést már hallja, és legtöbbször igyekszik abbahagyni. A gondolkodószobába nem akar bemenni, de kijönni sem mer, a nyitott ajtónál, a küszöbön üvölt.

Amikor a férjem határozottan, mérgesen fellép, a méreggel egyenesen arányos a további hiszti erőssége! Gondolom, hogy nálam is, csak azt nem látom a kívülálló szemével.

Ui: egy érdekes történet: a liftben sírt, hisztizett. Egy idősebb igeden bácsival utaztunk, aki azt mondta neki: "Hű, de csúnyán sírsz!" Elhallgatott. De ez sajnos nekünk nem működik. :(