ch. Creative Commons License 2000.01.02 0 1 299
Sziasztok, sziasztok!!!

Hogy hogy telt a szilveszter? Eleg ellentmondasosan. En is ugy keszultem, hogy az ev utolso napjat a Times Square-en toltom a barataimmal, de mashogy alakult: a napfenyes, forro Floridaban kotottem ki.

Az ido csodalatos, napfeny, furdozes a medenceben, palmafak, stb., szilveszterkor pedig privat party. A kertben szepen megteritett asztalok, rajta ezerfele finomsag, felszolgalok, minden elsoosztalyu, nem reszletezem. De valami nagyon-nagyon hianyzott: az a lelekesedes, varakozas, ami az otthoni bulik velejaroja. Setalgattunk a kertben a poharunkkal, beszelgettunk, aztan 10-kor vacsiztunk egyet, megvartuk az ejfelt: TV = uti az ora a 12-ot, pezsgo, kocintas. Ennyi! Semmi himnusz, csak puszilkodas, semmi percekre valo elmelyedes, folytatodik az elet. Hogy uj evet kezdtunk? Hogy 2000 van? Ez is csak egy nap - szerintuk. Tudom, ez veletlen, hogy ilyen partyra kerultem, lehetett volna maskepp is. De szemely szerint igy eltem meg. Meg kicsit beszelgettunk, aztan a vendegek fel egy korol mar szallingoztak is el, es egykor elcsendesedett a haz. En meg csak ultem es arra gondoltam, hogy kicsit mas vartam a szilvesztertol, es foleg ettol az ezredfordulos szolvesztertol. Tancot, bolondsagot valami MAS-t!

De igy alakult. Annyi baj legyen!!! Orommel varok minden beszamolot. Toltotte valaki a szilvesztert valamelyik N.Y.-i clubban, vagy a Times Square-en. Meseljetek, legalabb gondolatban szeretnem atelni!

Apropo! Mindenkinek boldog uj evet!!!

ch.