Andriska07
2021.12.16
|
|
-2 0
5176
|
Azt nem tudtam, hogy vissza akart menni. Bár én ezt a mostani srácot is bírom, alapvetően szimpatikus gyerek azzal a félig pogány/indián megjelenésével, de azért Jason volt a legjobban odaillő tag. Pont ma voltam a Libriben, s volt ott egy könyv, amiben a metallica-számok voltak leírva (volt, amit sikerült 4 sorban összefoglalni:). Bár háttértörténetekként volt feltüntetve, igazából - amiket én láttam pont az nem volt leírva, csak hogy zúzós vagy sem, milyen érdekes sorok vannak benne...stb. Ilyet mustaine is írhatna egyébként 200 nótával a háta mögött. Az elejére lapozva volt egy Lars interjú, amiben Dave kirúgását ecsetelte: a lényeg az volt, hogy Dave 15-20 sör után vezette a turnéjárgány, csomó életveszélyes helyzetet okozva ezzel(bár ha hagyták részegen vezetni, akkor az az ő saruk is). Állítólag mindenki színjózan volt, s akkor született a megállapodás hátul, hogy ez túl sok nekik. Dave a könyvében leírta ugyanezt a jelenetet, csak arról felejtett el beszámolni, hogy hulla részeg volt vezetés közben. Aztán a fene tudja mi és mennyire igaz, egy dolog biztos: ezeknek a srácoknak elég a zenéjüket szeretni: mert a személyiségüket tök fölösleges...
Az új megadeth albummal kapcsolatban van egy rossz érzésem megint: Dave azt nyilatkozta, hogy a lemezen hallható dallamok a teljes karrierje alatt összegyűjtött ötletekből születtek 15 és 55 éves kora között. A gond az, hogy pontosan ez volt a Thirteen koncepciója is. Meg is látszott az eredményen a koherencia teljes hiánya. Egyedül a Whose Life sikerült faszán és a Public Enemy még valamennyire. A New World Order se lett volna rossz, de azért az mégiscsak a klasszik felállás nótája (lenne). Az album többi része totál kuka. |
Előzmény: murray (5175)
|
|