fargo Creative Commons License 2000.01.02 0 0 302
"A dudás gyilkos kép törölve."

Kösz, megtisztelsz. Egyébként valaha tényleg eléggé agresszíven vezettem, még amikor Golfokat hajtottam, fôleg amikor egy GTi-t nyüstöltem. Sokszor szégyelltem magam egy-egy "szereplés" után, hogy hogyan is lehettem ilyen kôbunkó két perccel azelôtt. Ez valahogy a kocsi jellegébôl adódott, amolyan "vaddisznó" autó volt, hörgô kipufogóval, leültetve, stb. Nem is éreztem jól magam benne, viszonylag gyorsan eladtam, s akkor jött a régi szerelem, a Volvo.

Érdekes, hogy a 460-as sokkal jobban ment mint a Golf GTi, sokkal robbanékonyabb volt, de valahogy nem csábított ugyanarra az eszement nyomulásra, mint a 'Góf'. A 850-es meg méginkább komótos autó, abszolút hülyén néz ki, amikor izomkodik vele az ember, egyszerűen nem arra való. Ja, a 460-asban, (mert amikor az ominózus hozzászólás íródott, még az volt,) a párom rácsukta a baltazárt a kormánykoszorúra, ami kiharapott abból egy jókora darabot (NÔÔÔK!!!), így ki kellett cserélnem a kormányt. Mivel a legolcsóbb gyári gumi kormány is 70k + ÁFA volt, inkább egy szép bôr Momo került bele (22k btto), aminek a közepén volt egy kicsi, nehezen kezelhetô gomb. Na, azt 2 év alatt alig használtam. Nem esett kézre.

A 460-as szerintem azért merevebb, mert az 5. ajtó helyett van egy elég masszív merevítô a háttámlák mögött, ami szerintem sokat számít. De lehet, hogy nem.

Előzmény: Harvester (301)