Törölt nick Creative Commons License 2021.12.15 0 6 67262

Szia!

Igen. Nem találta a gégész. Altatásban tükröztek, tegnap még vígan voltam, mint a frissen megrakott falusi liba, de most meg fáj a torkom, a mellkasom felsőrésze, illetve köhögéskor a hasizmom. Úgy érzem magam, mint akit műtét közben megpakoltak, mint paraszt a szénásszekeret, csak éppen felülről. Ha lesz zárójelentés, a lényeget mutatom. 

Én már ezt tényleg nem értem. Azt mondta a gégész (dr. Müller Edit), hogy a következő lehetséges magyarázat van rá:

1. A Lonsurf 10 napos kúrája máris öli a rákos sejteket, és az első látványos eltűnés ez volt.

2. Lehetséges, hogy a reflux okozta ulcera (kifekélyesdés) gyógyult meg.

3. A bolygóidegen van a daganat, ami nyomja a gége alsó részét, és ezért diszfóniás a hangom.

4. A sok köhögés során a hangszálra ragadt -  és ez független a hangszál bénulástól - egy nyákdarab.

Ez utóbbira azért szekeptikus vagyok, mert az MRI akkor mit látott? A takonydarab is látható?

Én magam inkább a 3-as számú esély mellette teszem le a voksomat, viszont a hangom 20-25%-kal erősödött,

így akár az 1-es pont is szóba jöhet abból a szempontból, hogy hat a kemoterápiás gyógyszer. 

Hétfőn megyek az onkológushoz, addigra okosabbak leszünk, főleg ha a hangom továbbra is javuló tendenciát mutat.

Szép estét mindenkinek!

Előzmény: Falckman (67261)