Andriska07 Creative Commons License 2021.12.13 -2 0 5172

Azokról a bulikról hála a jó égnek lemaradtam, biztos elsírtam volna magam, ha látom a maident az eklubban vagy a pecsában. Elég sokkoló volt látni a megadeth-et a bécsi bulin 2007-ben, bennem ott tört el valami végérvényesen velük kapcsolatban, kicsit ott szembesültem vele, hogy nincs itt már semmi misztikum, ők is csak amolyan "kényszermuzsikusok", ahogy drága jó nagyanyám mondta anno, amikor meglátta valamelyikük klipjjét. Nem sokkal volt nagyobb a bécsi terem, mint a gimis tornatermünk anno...

Newsted-el kapcsolatban hallottam egy olyan verziót is a szóló projekt blokkolásán túl, hogy igencsak alul volt fizetve, ami nem meglepő a Lars-Hetfield vonalat "ismerve". Mustaine nemrég nyilatkozta, hogy Hetfield pár éve megkereste a demó albumuk fene tudja hanyadik rerelase-e kapcsán azzal, hogy azon már Lars-ot is szeretnék feltüntetni dalszerzőként, amire viszont Mustaine mondott nem-et azzal, hogy Lars - azon kívül, hogy csapattagként feldobolta amit kellett -, semmit sem tett hozzá azokhoz a nótákhoz. Szóval a világ egyik legjobban kereső zenészei simán kivájják egymás szemét is +2 centért.

Előzmény: murray (5171)