aranyviktor Creative Commons License 1999.12.31 0 0 66
Kedves Cuffi barátom!

Szörnyű slampos vagyok. Eszembe nem jutott volna ebbe a topicba benézni, rég elfelejtettem, hogy ide is beíram, de van egy kis tündérke fórumtársunk, aki mindig figyelmeztet, ha valaki válaszol nekem, és nem veszem észre. Így aztán hála Istennek, aki fórumtársunk ujját mozgatta, itt vagyok.

Örülök, hogy édesszájú vagy. Én is. Reggel mindig valami édessel kezdem a npot. Szaloncukor, vagy túrósbatyu, ha nincs más, keksz, vagy vajas-mézes kenyér, ezért választottam a hasonlatot.

Nem voltam a hasonlatomban elég precíz. Úgy kellett volna írnom, hogy sámba veszem a cukrot, és érem, hogy milyen finom, akkor dobom el a papírt, hiszen amint szánkba vesszük érezzük az ízét.

Lehetne még játszani a szavakkal, hogy lehet azért cián benne, erre azt válaszolnám, hogy annak érezni az ízét, mire lehet mondani, van jóízű méreg is, szóval én úgy gondolom, nekem nem kell a cukorka papírja, de az nem jelenti azt, hogy nem fontos a papír.
A cukorka papír támpontot ad, noha az is lehet téves, mert csomagolhatnak negrópapírba pemetefűcukorkát, meg akármit is.

Örülök,hogy hiszel Istenben, és hogy úgy hiszel, hogy ez téged boldoggá tesz!

Béke Veled: aranyviktor

Előzmény: Cuffi (62)