a tegnapiban kb mindenki benne volt.
Laugét én már az 5. percben lehoztam volna.
Liget lőtt egy baromi nagy átlövésgólt távolról, erre második félidőben nincs a pályán.
Omarral nem tudom mivan, lehet egy kis elbeszélgetés sokat segítene rajta, hogy miről is szól az átlövés.
az a durva, hogy benne van ebben a csapatban a jóság, -7ről ezzel a botrány formában is visszajöttünk - amikor az x-hez kihagyta Strlek, akkorát ordítottam, hogy felkelt a gyerek 2 szobával arrébb...
ha csak a tutikat hoztuk volna - ami még ettől a csapattól is elvárható - , akkor most 16 ponttal nyomulnánk az élen. és akkor arról nem is beszélek, hogy a tegnapi Flenset is lehetett volna verni
ehhez képest most iszonyat módon kell majd kaparni februárban, hogy nehogy 5. hely legyen belőle...mondjuk ha a legjobb 8ba bemegyünk, a másik oldalon nem adnék senki ellen sem 50%nál kevesebbet - ha a PSG/Barca/Flensi elleni csapat játszik... ha az idegenbeli, ki se álljunk inkább...
a pozitívum Mahé és Maqueda akarása, Rodri (L), Gasi, Andriska.
amúgy most hogy Petar marad még 1 évet, megint hányan leszünk belső posztokon? Petar, Lauge, Liget, Mahá, Máté, El-Deraaa, Lukács...
4 beálló, mert onnan hír nincs...
jobblövő, balszél, ahova meg tutira kell ember, onnan még annyi se...