FrancisBlade Creative Commons License 2021.12.10 0 1 5440

Aludva rá egyet, nyilván lehetett volna Mahéval kezdni, de sokkal nagyobb hiba volt szerintem: Lauge erőltetése, csak én látom hogy totál elfárad -lassú, jönnek a 2percek, lesz valaha a régi? 40+ perceket játszik, Liget tud jelenleg egyedül átlőni, gyorsabb vele a játék is, nem értem Ilicet..., tegnap ráadásul Lauge totál betli volt, nem csak elfáradt mint ahogy szokott. Yahia: látványosan nem megy neki, eladott labdák, rossz megoldások, Maqueda kezd feljönni, erre Yahiát megin behozza a végjátékra mikor Makinak egészen ment most, meg volt benne a lendület / akarás, ezt se értettem. Strleket nem volt kire cserélni sajnos. Én irányítóban nem láttam gondot, sőt ült a Mahé Lékai egyszerre a pályán is, tetszett az 5-1 es védekezés is, kapusteljesítmény is. Ennyi betlit a belső posztokon nem bír el a csapat. Kár érte, nyerhető meccs volt. Szegednek meg gratula, jelenleg az látszik, sokkal komplexebb keret mint a mienk, sokkal jobb egyéni formákkal. Amúgy Henigman "arcosait" meddig nézik el a bírók? Nem fog hiányozni a Szegednek...