Sziasztok, ma hoztam el az autót a márkaszervizből, kicserélték a kormányművet és a kopogás megszűnt. Miután sikerült majd a felére "lealkudni" a költségeket, rábeszéltem magam, hogy akkor már cseréljék ki a márkaszervizben, főleg miután sikerült leíratni velük (persze ez sem volt egyszerű), hogy a kopogást a kormánymű hibája okozza és az meg fog szűnni a cserével. Nem mertem sem a segítő szervizemet, sem magamat szívatni azzal, hogy esetleg tovább kopog az autó a csere után :).
Remélem legalább az újabb 75.000 km-t ki fogja bírni...
Azért az továbbra is vicc, hogy a nyikorgó féket továbbra sem hallották, ezért hozzá sem nyúltak, sőt azzal is elhajtottak, hogy üljenek be hozzám, megmutatom nekik, ha már nem tudják rekonstruálni a fékezésemet. Vegyem fel videóra. Aha, mert az olyan egyszerű. Nem baj megoldom, bár szerintem már nem hozzájuk viszem vele az autót. Sem ezért, sem másért.
Egy nem idevágó kérdésem is lenne, nem tudjátok véletlenül, hogy a waze-t a carplayen keresztül ki lehet már tenni a HUD-ra? Elméletileg minden új szoftverfrissítést megkaptam, és ha a válasz igen, akkor lehet aktiválnám is a carplayt.