evad Creative Commons License 1999.12.29 0 0 123
„A zsenialis zarojelenet nem veletlenul jatszodik olyan hosszan a a jatekosztalyon:
egyreszt arra utal, hogy gyerekunket neveljuk fel a leheto legjobban a szivszorito hazassag/parkapcsolat valsagok ellenere is,
masreszt a szex/erotika egy olyan jatek felnottek szamara, ami alol nincs kibuvo senkinek. A lelekben/alomban valo megcsalas ugyanolyan sullyal esik latba, mint a fizikai akciok, tehat jobb, ha vegig is visszuk "orult" keszteteseinket es megbocsatjuk kiteroit parunknak is, magunknak is. A vegszo pedig egyszeruen zsenialis a ket es haromnegyed ora alapvetes utan: egy hazassagot/kapcsolatot mindenek elott es folott a szex tart ossze Let's Fuck!”

Hát, kedves am, én se nagyon írtam mást, pedig rám akarod húzni a vallási propagandista köpönyegét. Ráadásul nem vagyok egyedül a véleménnyel, de ez most mindegy. Én így értelmezem, te úgy, de én sem mondom a te elemzésedre, hogy baromság.
Szerintem ez a mondat igenis az ártatlanság elvesztését jelenti. Nincs más. Nem lehet. Ezenközben persze jöhet mindaz, amit te írsz, mert ez is benne van persze, mégha mégoly evidenciák is.

A Ragyogás jó film, nagyon korrektül meg van csinálva, de nem több mint egy izgalmas thriller, és nem filmtörténeti jelentőségű. Az EWS szvsz az.
Ez a különbség.
Majd írjál a filmről is.
Azért annak örülök, hogy kornélkát nem csak én osztom.

Előzmény: alejandro_magno (122)