Cuc Creative Commons License 1999.12.29 0 0 3
Hali

Látom itt egy nap alatt megválaszoljuk a világ problémáit (42). Én speciel energiát meg más (mondhatnám hasznosabb) dolgokra koncentrálás képességét veszítem itt egyfolytában, a hajszálaimról nem is beszélve, ja, a pénzről se feledkezzünk meg :).
Egyébként tényleg nem ismerek olyat aki ilyen játékokat vásárolt volna itthon (nem is tudom lehet-e kapni pl. a Deer Hunter-t?), de ha valaki nem hc gamer akkor nem is kell neki sok játék, azt az egyet ki tudná fizetni.

Tényleg, mi is a hc gamer? Aki egy játékkal játszik éjjel-nappal, és profi lesz benne, vagy aki mindenféle játékot kipróbál, és nagyjából elboldogul velük? Vagy valahol a kettő között?
Azt hiszem a játékkal töltött idő számít.

Én inkább a második kategóriába tartozom, sokmindent kipróbálok, de hálózatban szinte csak Q3-t vagy Starcraft-ot játszom. Nem vagyok profi egyikben sem, általában levernek, mint a cölöpöt. Ez is érdekes: az interneten, legalábbis itthon, főleg profik vagy félprofik játszanak (Q3 vagy Starcraft, ezeket ismerem) úgyhogy az "átlagfelhasználónak" esélye sincs ellenük.

Na és te hogy állsz a hc gamer-séggel?

És a többiek?

Előzmény: hirisov (2)