Ekkora írásra nem tudok egyben válaszolni, túl sok bekezdést igényel.
(meg amikor már eléggé fázom, akkor meg kell fogjam a súlyzókat)
A csábító látványosságoknak szoktak beszólogatni - akik a magányos öreg nénit megerőszakolják a betörés közben, azokat védje a torgyán. A csábító látványosságokra feltűnően reagálók meg igenis kapjanak egyenlő bánásmódot a csábítás mértékével.
Rendben, engedd oda - és ha a hadseregben elkezd igény támadni a női szabásmintára, meg a könnyített feltételekre, akkor harchelyzetben kiírod egy táblára, hogy a cementeszsákot is megbeszéltük anno?
Én nem Platon -t idéztem, hanem mondtam ami az eszembe jutott. Annyira régi időkre nem szoktam visszaolvasni.
Az első királyokról meg nem kell tudnod, hogy az erejük emelte őket oda legfölülre. És ezeknek a legerősebbeknek a vérvonalát tisztelték a gyengék a királyok fiaiban - akiket aztán lassan legyőzött a genetika.
Most meg ott állunk, hogy a pénz összpontosulása teremt királyokat.. és mindenféle trükkökkel próbálják fenntartani a látszatot hogy deigenishogy a létszám érdekei érvényesülnek..
NNna tudodmit.. ez a hisztit pofonnal kezelni.. ez egy fontos.. egy a topikba direkt illeszkedő téma.
Mert a hiszti ellen viszonthiszti kábé úgy arányos, mint a pofon ellen a viszontpofon. Hiszen lehet az izomerőt is növelni, nemcsak a szövegládát.
Amit leírsz válságkezelés, két nő között egész jó. De férfi és nő között nem életszerű. Olyan, mintha a férfi és női pofonok között akarnék én jóféle válságkezelést tanácsolni.
Vagy csak a női eszköztár játszhat?
Lefordítsam az általad írt sémát a férfi-eszköztárra?