Dehogy az egyenlőség követelése a csúsztatás.. a csúsztatás például az hogy a hatalmas nők.
Nem a nagyméretű nők. A nőhatalom.
Egyenlő bánásmód.. hm.. Az nem egyenlő bánásmód, hogy csábítóra alakítják magukat. Az egy figyelemfelhívás. Amire egy reakció a figyelem.
De hogy az egyenlő bánásmód az lenne hogy nem akarják megdugni őket? EZ mivel lenne egyenlő?
Vagy ha képesek elvégezni valamely munkát, akkor kaphassák meg.. ne védjék őket olyan következményektől, amivel ők még előre hogyan is lehetnének tisztában?
Ismersz foglalkozás-egészségügyi veszélyeket? Többfélét is?
Olyant is ami növeli a meddőség kockázatát?
És valami hüjedivat -ból fellelkesült de testileg elég erős ifjú leányt te odaengednél pénzt keresni?
Csak hogy egyenlő bánásmódot érezhessen mondjuk énhozzám képest?
Köszönöm az olvasásra való biztatást, a történelemmel foglalkozó internet a legjobb bizonyítéka annak, hogy semmi nem olyan változékony - mint a múlt.
Attól függ hogy ki ír róla, és attól meg pláne függ hogy ki fizet azért az írásért.
Nem hiszem hogy bármelyik blog hitelesebben ábrázolná a háromszáz évvel ezelőtti világot, mint Victor Hugo.
A csőcselék diktatúrája megint egy csúsztatás. Én a gyengék diktatúráját írtam.
Amikor a csőcselék diktatúráját tagadod.. nnna az a szalmabáb-típusú érvelési hiba.
Én a gyengék.. a tömeg diktatúráját írtam.. a közülük kimagaslók felett.
Te pedig a csőcselék diktatúrájáról érvelsz. A gyengék tömege nem csőcseléket jelent..
Peersze hogy nem csőcselékezünk. Te sem - ugye?
A hiszti és a nőhatalom..
A biológia-őstörténelem szakaszt én is úgy látom mint te.
Az oroszlánnőstények trükkjeit is.
De hogy az emberi nőstények lelkizése meg hisztizése az jogos örökség, az egyenlő bánásmód pedig modern szerzett jog - én viszont ne merészeljek külsérelmi nyomokat ejteni.. Kitől is van követelve az az egyenlő bánásmód?
..jóL írtál, kedves ellenségem : nem vittél bele túlzott érzelmeket és emelt hangot.
Ami vitatható volt, azt próbáltam észrevenni - ami jól sikerült .. azt is.
Aludj.. jó éjt.