Azt gondolom, hogy szuper úton van a férfi kézilabda. A lányoknál örök probléma, hogy az utánpótlásban sorra verjük a csapatokat, a világ előtt járunk, a felnőtt szintre meg kevesen érnek oda egyelőre. A fiúknál ez pont másképp van: az up-versenyeken általában nem vagyunk esélyesek , de ki-kinő rendre néhány meghatározó alak.
A széleken várnék még kiemelkedő játékosokat, ott eléggé szürkék vagyunk szerintem.
Kapuban korrektek vagyunk, Mikler egy nemzetközi szinten is jó teljesítményre képes kapus, Székely szintén (neki magasabb szinten kéne játszania, bőven), és vannak fiatal tehetségek ezen a poszton, akik szerintem megoldják a következő éveket.
Beállóban Bánhidi a posztján top5-ben van jelenleg, Rosta pedig a poszt egyik legtehetségesebb fiatalja.
Irányítóban Lékai mindig jobban játszik a válogatottban, mint a klubjában, ő azért képes nemzetközi szintet produkálni. Hanusz alakul, a Bundesligában kezdi felvenni a ritmust. Illetve ezen a poszton játszik az elmúlt évek legnagyobb fiú tehetsége az országban, Fazekas. Biztató.
Lövőben megvagyunk. Jobblövőben Máthé sztem már nemzetközi klasszis. Leimeter szintén BL-csapatban tolja, korrektül.
Bodó kezd magára találni, éppen úgy, ahogy Ligetvári is. Szita pedig Szita. :)
Sipos pedig a BL egyik legjobb védője mostanában.
Szerintem ez egy nagyon jó kis csapat lesz az EB-n.