Kedves Stranger!
Én továbbra is azt mondom, hogy olyan nincs, hogy valaki nem tud szerelmes lenni. Egyszerűen nem te vagy az embere. Ha ráadásul látja, hagyja, hogy másfél évig te lángolj érte, szeresd, imádd, akkor nem csak a szerelmedet nem érdemli, de a tiszteletedet sem. Lehet, hogy neki ez hízelgő, de senkinek az érzéseivel nem szabad visszaélni.
Kedves Evica!
"Sokszor gondolok ra, de tudom, sose lesz ebbol semmi, mert buszkebb vagyok, semmint ele alljak, es bevalljam, mi a helyzet."
Ez nem buszkeség kérdése. Ha valamit szeretnél elérni, de magától nem megy, akkor azért néhányt kört neked kell futnod. Legalább egyet, de lehet kettőt vagy hármat is, attól függ, hogy neked mennyire fontos ez a dolog. Túl sokat persze nem szabad, ha megkapod az egyértelmű elutasítást, akkor vissza kell egy kicsit vonulni és feldolgozni a nemet. Nem elásni, hanem feldolgozni!
Kedves Organic!
Én már kb. három éve vagyok nemszerelmes. Voltak közben percek, órák, amikor azt hittem, hogy megint és jajjdejó, de vagy egyoldalú volt a dolog, vagy valami külső körülmény csapott bele.
Kedves Kis!
"Ha kedves barátunk így nem érzi jól magát, akkor miért ne változzon meg?"
Ha amúgy sem érzi jól magát, akkor változzon, de csak azért, hogy rátaláljanak, akkor ne. Mindenki úgy gyöngyszem, ahogy van. Ez talán egy pirinyót csöpögősen hangzik, de így igaz.