Újszuper ha a tömeggel ellátott anyagot osztod és osztod,a a végén a négy elemi részecskét, e, p, P és E-t találod. Ezeknek vannak elemi tömegei, mP és me, és ezekböl van a világmindenség anyaga.
Hogy az anyag ezekböl áll, azt a testek eltérö szabadesése kimutatta ejtökísérlettel Brémában, mert a testek súlyos és tehetetlen tömege különbözik.
.
Az Újszuper nem a lapos Földben, hanem a görbített téridöben és Galilei feltevésében hisz. Aztán abban, hogy az elektromosságot fotonok közvetítik . Ezeket az elfogadott fizika energétikus kiépítésén belül képzeli el, ami fizikai szempontbòl badarság.
Newton gravitáciòs elméletét pl. úgy kell kijavítani, modernizálni, hogy a gravitációt is elemi töltések okozzák, és a g-mezö why c-vel terjedö, nem-konzervativ mezö. Ebböl ered a newtoni gravitációs erö törvénye a statikus esetben és nem az egyetemes tömegvonzás miatt.
Én a gravitációt is beépítettem a részecskefizikába, ami a fizikus kollégáimnak nem sikerült. Ezentúl a gravitációt és az elektromágnesességet egy elméleten belül kezelem. A Lagrange formalizmuson belül felállítottam egy hatásintegrált és levezettem a mezök és a részecskék mozgásegyenleteit. Az elfogadott fizika ezeket sem tudta véghezvinni. www.atomsz.com