erobika Creative Commons License 2021.12.01 0 0 3716

Visszatérve a mai ellenfeledre a bajnokságban. Nem szabad a régi esélyeket készpénznek venni. Nem jelent semmit.

Viszonylag rövid idő alatt is megerősödhet vki, vagy éppen gyengébbé is válhat. Ez nagymértékben függ szerintem a lejátszott kvízkérdések számától. Mint korábban is írtam, az erősek közt vannak, akik egész nap ezt játsszák. Nem én találtam ki, ők vallották be a fórumon. Nem azt mondom, hogy minden esetben a minél több játék a mérvadó, de az esetek többségében igen. Hiszen minél többet játszik valaki, annál több ismétlődő kérdést is kap, amit már zsigerből meg tud válaszolni.. Nincs mindenkinek annyi ideje ezzel a játékkal foglalkozni, főleg ha nem rendszeresen játszik valaki, esélye sincs a legjobbak közé kerülni. Az első hónapokban még gyorsan fel lehetett emelkedni a legjobbak közé, (mondjuk nekem még akkor sem sikerült, bár nem is tudtam rá túl sok időt szánni) de ma már ahhoz, hogy a topon maradhasson valaki, folyamatos és sok játék kell.

Mai bajnoki ellenfeleddel én is játszottam ma a Küzdőtéren. Most már csak 38% esélyem van vele szemben nekem is. Ugyancsak 5:4 lett a mérkőzés végeredménye, mint neked.

Viszont láttam, hogy a visszavágója döntetlen lett veled szemben, ami már nem rossz egyáltalán. :)

Előzmény: idooogeep (3711)