lorant0823 Creative Commons License 2021.11.29 0 0 917

Ezt November 24.-én kaptam e-mailben, de azóta még semmi...  Pár órája hívtam fel őket, hogy még nem érkezett meg az összeg, de mivel megszüntettem a hitelkártyámat ezért nem tudnak belenézni a dokumentumba ezért várjam az utalást vagy a postai utalványt... Igazából a kérdésem, hogy akinek jár megkapta-e vagy neki is ilyen hosszú a folyamat? 

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az 537/2021. (IX. 15.) számú Kormányrendelet (a továbbiakban: Kormányrendelet) alapján Bankunk átszámította a fenti hitelügylet azonosítóhoz kapcsolódó hitelkártya szerződése alapján a fizetési moratórium időtartama (2020. március 19. – 2021. október 31.) alatt felhalmozódott tartozás összegét.

Az átszámításnál a Kormányrendelet előírása alapján a Magyar Nemzeti Bank 2020. február hónapra vonatkozó statisztikai közleményében szereplő, a háztartásoknak nyújtott forint személyi hitelek átlagos évesített kamatlábát (11,99%) alkalmaztuk, amely azt jelenti, hogy a moratórium alatt felgyűlt, meg nem fizetett tartozását a fenti kamattal számoltuk újra.

Az eredeti hitelkártya szerződés alapján számított tartozás és a Kormányrendelet alapján átszámított tartozás különbözetének összege: *****

Mivel a hitelkártyájához tartozó hitelét már kifizette, ezért a fenti különbözetet Bankunk 2021. november 17-én átutalta az Ön korábban megadott bankszámlájára, vagy ennek hiányában az összeget postai kifizetési utalvány segítségével küldtük meg az Ön korábban megadott lakcímére.

Bízunk a jövőbeni sikeres együttműködésünkben.

Budapest, 2021. november 24.

Üdvözlettel:
Magyar Cetelem Zrt.

Előzmény: JeeEm (916)