RTpapa Creative Commons License 2021.11.28 0 0 6773

Záró nap.  Nekem nagyon tetszettek a meccsek, sőt TERU  Dohyo-iri -je is. Szerintem sokkal szebben és

fegyelmezettebben mutatja be, mint azt általában Hakuho tette.         /Szépen kinyújtja a térdeit, mielőtt

lábát teli-talppal a földre csapja/    Mindegyik meccsről lehetne mondani valami jót, de csak alábbiakról...

Terutsuyoshi  -  Tochinoshin:    nagyon szép és tiszta technikájú lerántás volt. Ez igen, nagyon szép!

Sadanoumi   tottari-ja is tökéletesen "tiszta" volt.

Shohozan : nagyon nem ment neki ezen a tornán, olyannyira, hogyha nem képes többre, akkor vissza

kell vonulnia. Becsületből még megmutatta, milyen is volt az Igazi Shohozan régen. Önérzetes hozzá-

állását vérrel pecsételte meg. Férfiasan állt helyt !!

Hoshoryu - Takarafuji : megint nagyon szép birkozást mutatott be, még úgy is, hogy amolyan henka-

félével inditott. Ellenfele érdeme, hogy jól reagálta le. A fiatal mongol, sosem produkál alibi küzdelmet.

Akár nyer, akár veszit, úgy áll bele minden meccsbe, mint annak idején Asashoryu.  Remélem sokat és

éredményesen tanul ezekből. Az ő meccseire mindig kiváncsi leszek, és nem a nagy  előd miatt.

Abi -Takanosho :  Lassan - lassan az utóbbit meg kell dicsérni !  Folyamatosan fejlődik, és nagyon 

jó a hozzáállása minden meccshez. Nem szokott brillirozni, de nagyon megbizható és jó szumót alkot.

Wakatakakage - Tobizaru : Egy igazi, nekem nagyon-nagyon tetsző birkózást mutattak be. Közel szépségdijas mérkőzés volt.

Tamawashi - Kiribayama:  EZ IGEN !  Igazi  fineszes mongol, technikás és kreativ meccs volt.

TERU- Takakeisho: Ez a meccs, nálam a nap mérkőzése volt ! Elsősorban Takakeisho miatt. Gyönyörű

ahogyan küzdött.    Takakeisho az ilyesfajta hozzáállás miatt is, nekem nagyon szimpatikus versenyző.