Záró nap. Nekem nagyon tetszettek a meccsek, sőt TERU Dohyo-iri -je is. Szerintem sokkal szebben és
fegyelmezettebben mutatja be, mint azt általában Hakuho tette. /Szépen kinyújtja a térdeit, mielőtt
lábát teli-talppal a földre csapja/ Mindegyik meccsről lehetne mondani valami jót, de csak alábbiakról...
Terutsuyoshi - Tochinoshin: nagyon szép és tiszta technikájú lerántás volt. Ez igen, nagyon szép!
Sadanoumi tottari-ja is tökéletesen "tiszta" volt.
Shohozan : nagyon nem ment neki ezen a tornán, olyannyira, hogyha nem képes többre, akkor vissza
kell vonulnia. Becsületből még megmutatta, milyen is volt az Igazi Shohozan régen. Önérzetes hozzá-
állását vérrel pecsételte meg. Férfiasan állt helyt !!
Hoshoryu - Takarafuji : megint nagyon szép birkozást mutatott be, még úgy is, hogy amolyan henka-
félével inditott. Ellenfele érdeme, hogy jól reagálta le. A fiatal mongol, sosem produkál alibi küzdelmet.
Akár nyer, akár veszit, úgy áll bele minden meccsbe, mint annak idején Asashoryu. Remélem sokat és
éredményesen tanul ezekből. Az ő meccseire mindig kiváncsi leszek, és nem a nagy előd miatt.
Abi -Takanosho : Lassan - lassan az utóbbit meg kell dicsérni ! Folyamatosan fejlődik, és nagyon
jó a hozzáállása minden meccshez. Nem szokott brillirozni, de nagyon megbizható és jó szumót alkot.
Wakatakakage - Tobizaru : Egy igazi, nekem nagyon-nagyon tetsző birkózást mutattak be. Közel szépségdijas mérkőzés volt.
Tamawashi - Kiribayama: EZ IGEN ! Igazi fineszes mongol, technikás és kreativ meccs volt.
TERU- Takakeisho: Ez a meccs, nálam a nap mérkőzése volt ! Elsősorban Takakeisho miatt. Gyönyörű
ahogyan küzdött. Takakeisho az ilyesfajta hozzáállás miatt is, nekem nagyon szimpatikus versenyző.