gzsolt1969 Creative Commons License 2021.11.25 0 0 7437

Szia Isi -bá.......legalább 2-éve még emailt sem váltottunk.....örülök hogy jelentkeztél.....nagyjából az alábbi infókat bírtam össze lapátolni a kérésedre:

Bővebben  itt ,mérési adatokkal stb..    https://www.moto125.cc/prueba-polivalente-keeway-vieste-125/

Tehát: ez egy pici extrával ellátott egyszerű hajtású városi robogó,szerintem te is elfész rajta a magad szálfa termetével.125kg üres súly ebben a kategóriában elfogadható.A fékek és kerekek klasszikus sport robogósak -13 zoll - bőven van hozzá gumi választék,elfogadható áron.A fékek integráltak ,tehát ha hátsót fékezed ,akkor az első -2 dugattyú működik a 3 db ból+ a hátsó 1db...szerintem nem rossz megoldás.Bár légteleníteni macerásabb.

Nézzük az extrákat: wifi-s gyújtáskulcs/lehet benne elemeket cserélgetni ha lemerül/, komoly műszerfal: aksi töltöttség jelző,üzemanyag szint jelző,napi és összes km ,óra,külső hőfok... Az akksi ,a sisaktartó előtt van két csavarral hozzá férsz,álló rendszerű gondozás mentes. Az összes világítótest ledes,és ha jól fordította a spanyolt a google ,még cserélhető is .Ami szerintem korrekt dolog.

Motorka ,az sima GY-6 típus .....négy szelepes ,görgős y himbával,mechanikus beállítással.Mosható oil szűrő,csak az oringet kell néha cserélni.

Beitatott légszűrő,amit könyen ki lehet cserélni,mivel a sisaktartó 4 csavarral van rögzítve ,és úgy kijön mint a vespáé. Bravó ....két bilincs után 

azonnal a kezdben a komplett légszűrő doboz.Már-már klasszikus kismenetes C-s gyertya.Szóval nem egy nikasil hengeres csúcs robogó.

Mezei 10w-40 oil jó bele. Van központi és oldal sztender,ami javításnál, gumi cserénél nélkülözhetetlen.

Jó pont még,ha véletlenül lemerül az aksi ,akkor van külső csatlakozásra is lehetőség /bikázni/ vagy tölteni. Illetve berúgó kar!!!!!!imádom.

A hátsó csomagtartó vas ---Shad tipusú---kb 85 euróba fáj+doboz. így a motorka ára eléri a 1000000ft-os lélektani határt.Ez van sajnos.

Ha bármi egyebet megtudok akkor kiteszem a fórumra......tisztelettel Zs.     Előre is köszönöm a füge pálinkát.  /remélem megszolgáltam/.