UserXyz Creative Commons License 2021.11.24 0 0 14512

Hol tudok matracot bevizsgáltatni? (Ha nincs más külföld sem probléma.) 

Írtam már két helyre a tudatosvásárlóknak, hogy ők hol készítik a tesztjeiket meg ide 

https://www.tuvsud.com/hu-hu

de nem válaszoltak még, 

Próbáltam googlet is ,de nem igazán találtam ilyen helyet/céget.  

Meg valahogy több matracbolt is az állítja, hogy nem  tudnak ilyet vagy csak ez valami közös megegyezés részükről, hogy kevesebb gondjuk legyen.   

Találtam egy békéltető testületes írást, ahol nem akarta kifizetni a bevizsgálás díját az eladó, de végül persze kifizette. 

Meg egy tékozló homáros cikket is ami végül megoldódott miután végre felsőbb szintre (nem a kis ügyfélszolgálatos döntött) került az ügy és egyből intézkedett az aki belátta, hogy ha nem lenne jogos a panasz akkor az ügyfél nem töltene napokat azzal az idejével, hogy ide oda írjon litániákat és keresse az igazát, hogy végre történjen valami.   

Az ár nem számít.  (Ha nincs más külföld sem probléma.) 

Az számít, hogy kiderüljön minden kétséget kizáróan, hogy a bevizsgálandó matrac alkalmatlan arra, hogy megtartsa a rajtó fekvő ember (én 70kg) medencéjét/derekát és , hogy így a rajta történő alvás nem egészséges. . (kb. fél év elteltével) 

Ha meg ilyen nincs, maradnak a saját méréseim, pontos lézeres távolságmérővel mért számok, ami még mindig megalapozotabb mint amit kértek tőlem, hogy végezzek el és ami alapján elutasították a garancia igényem, de még csak arra sem hajlandóak, hogy tényleg utánajárjanak, hogy mégis mi történik itt. 

(Mondjuk akkor értem a helyzetet, ha az esetem nem egyedi, csak mondjuk a többi károsultat leszerelik azzal, hogy nem és kész, és rágalom és a többi, nem éri el a 15%-ot terheletlenül, jó az a matrac, te meg akkor nyilván hazudsz a derékfájdalmadról amit okoz)