hiper fizikus
2021.11.24
|
|
-2 0
4493
|
Nagyon kerestem egy fantasztikus filmet, de az istenek sem tudtam megtalálni . A szlovák TV-én láttam, valami Vanderis, Vándor, Vadelka volt a címe, nem tudom már; biztosan nem pontosan ez a címe, mert nem a Google nem adott rá találatot . Arról szól, hogy :
Van egy szellem, egy lélek, ami egyik bolygóról a másikra tud vándorolni; később női testet kapott . A Földet elfoglalja egy idegen faj, akik az emberek alakjait felvehetik . Arra használják ezt a képességüket, hogy leigázzák a Földet, minél több ember tudatát foglalják el . Vandelka a vándor nem közülük való, hanem csak ideiglenesen a szolgálatukban áll . Vandelka belebújik a még meg nem hódított tudatú emberek fejébe, és kémkedik ott az idegenek részére, lehallgatja őket, beszél hozzájuk . Egy meghódítatlan Földi és Vandelka összemelegednek, összebarátkoznak, és ráveszi Vandelkát, hogy az idegenek ellen dolgozzon a Földiek győzelméért . Szívbemarkoló kalandok után Vandelka drámai módon meghal, megmentve egy újabb ember életet . Ill. azt hitte, hogy meg fog halni, de a Földiek ajándékoztak neki egy új emberi életet . |
|