leofender Creative Commons License 2021.11.23 0 0 31323

Szia István!:)

Szépen összefoglaltad, itt ennél a mozdonynál ez lehet a probléma. Nem tudom mit csináljak. Vigyem vissza? És ha a következő is ilyen lesz?

Abban is ugyanaz a PIKO dekóder lesz. Meg kinéztem egy másik Szergejt is már, szeretném megvenni a jövő hónapban, de lehet, hogy szintén zenész kategória. Ugyanakkor meg maga a mozdony "nagyon össze van rakva" kategória nekem (külsőleg), összehasonlíthatatlanul szebb mint a Roco Szergeje. A kürtöt leszámítva a hangja is markánsabb, nem tudom milyen hangszóró van benne, de olyan hangos mint a háború!

Tegnap este egyébként tesztelgettem még jó sokáig, és a mozdony megállása után vártam gyakorlatilag perceket is, és akkor is csinálta ezt a hang megszakadást... Tehát bőven megvárva míg az az alapjárati hang végig "játszódik".

Arra jöttem még rá, hogy akkor nem csinálja ezt a hangmegszakadást, ha bekapcsolom a MultiMaust, bekapcsolom a hangot, elindulok a mozdonnyal, megyek egy szabályos kört, megállok és leállítom. Tehát nem végzek irányváltást. Elindulok egy irányba, megyek, megállok és akkor jó! Ha elindulok az ellenkező irányba vele és úgy is megteszek egy kört, akkor már jön ez a hang megszakadás...

Nekem ez X akta...

Előzmény: csíkos-háTTú (31319)