van_Persil Creative Commons License 2021.11.22 -16 2 16552

Napoczának áthozat a Megfejtésektöl:

én erre a bekarikázott részre gondoltam (hosszú sárga: Neue Krugallee, rövid sárga: Am Plänterwald, kék: Dammweg):

Ennek az észak-nyugati csücskében van egy rész, ami szerintem simán lehet sportpálya, a kunyhó attól délre lenne, így ha a sportpályának hátal állunk, akkor szembe van a kunyhó, tölünk jobbra a fák között pedig látható egy házsor pár ablaka. Ezt a sportpályát ne képzeljük valami bonyolult dolognak, gyakorlatilag egy libalegelö két kapuval, aztán kifújt.

viszont, ha tényleg itt volt a Mókus örs törzsi gyülése, akkor az Am Plänterwald 18 lesz az elsö kép helyszíne

https://www.google.com/maps/@52.4818499,13.4790804,3a,75y,337.41h,82.79t/data=!3m6!1e1!3m4!1sOEerAYAfQjHpYfHtLqWQeA!2e0!7i13312!8i6656

ugyanis a kapun kilépve balra átot csinálnak, így ha a Neue Krugalleen lévö kapun jönnek ki, akkor nem mehetnek a Dammweg felé.

Ha viszont a Neue Krugallee a helyszín, akkor esetleg a tanácsháza mögött (annak a kapuja lett anno belinkelve, mint lehetséges helyszín) lehetett a sportpálya:

Az a gond, hogy a Falk-planból ugyan gyak. az összes kiadás fent van a neten, de egyiknek sincs fent a Köpenick-i része, ez a terület meg már azon a részen volt ábrázolva. Mert ha lenne egy térkép 58 körülröl, ahol ott van a sportpálya, akkor ott van a sportpálya, így meg csak világosabbszürke és söétebb szürke pacákat látunk, ami se ezt, se azt nem bizonyítja. ;(