Greg34 Creative Commons License 2021.11.21 0 0 49210

A helyzet a következő. Lehúztam az első lámpáról a helyzetjelzőket, a H7-eseket, kivettem a hátsó lámpákat is, úgy ahogy van lecsatlakoztattam az egész lámpatestet, mind a kettőt feltettem az asztalra, foglalatok épek, a féklámpák foglalata van egy kissé megpirtyanva mindkét oldalon, de egyik sem halálos módon, csak látszik hogy az ott többet kap, mint a többi, betettem egy biztit, kapcsolom a bajuszkapcsolót, és püff.. mint a villám. Most gondolkozom hogy egy valamit rajta hagytam mégpedig a rendszámtábla világítást.. ha az szopat, akkor lehet hogy mérges leszek, pedig alapjában nyugodt fickó vagyok.

Rádió az jó, szól a lelkem. Ami nem világít az elől semmi, csak a távolsági, és indexelni is tudok, hátul semmi. Csak az index, és az üzemi fékhez tartozó lámpák, a tolatólámpa se. Elől csak a H1 , hátul csak az index, és a fék "maradt". Elakadásjelző sem működik. Műszerfalon a zöld "világítás bekapcsolva" ikon nyista, nem ég természetesen nem is sípol nyitott ajtónál. Míg a H1-hez tartozó kék lámpa ikon a H1-el egyetemben világít ahogyan kell.

Úgy vélem hogy a hiba az utastéri világtások valamelyikében, vagy magában a bajuszkapcsolóban lehet. Folyt köv! Átmentem nagymamámhoz.. míg nagyjából világos van. :D

Előzmény: kiggyo (49208)