Greg34
2021.11.20
|
|
0 0
49201
|
Sziasztok! Újra én, és meg kell állapítanom.. legalább is lassan kezdem úgy érezni hogy utál engem a kisautóm, vagy megsértődött.. De az is lehet hogy ez egész egyszerűen egy ilyen műfaj.. nem tudom. :) Szóval jönnék hazafelé este, korom sötétben. Motor indul, szuper. Ráadom a világítást, mert hát ugye kell(ene), erre villanás a lábam alatt.. elpösszent a biztosíték. Semmi gond, van a csomagtartóban több készlet garnitúra is belőle. Betettem egy 10A.-est. Felkapcs.. püff... kiolvadt. Hmmm... Mi a franc... (?) Volt még ott egy 20A-es tartalékba, nézzük már meg kíváncsiságból. Betesz felkapcsol.. csatt, atomvillanás, de úgy hogy a járó motort majdnem megfogta.. khm.. azanyád! Megint ismerős érzés fogott el, mert megint azon gondolkoztam hogy hogy a retekbe jöjjek egyáltalán haza, mert város ide, város oda kurva veszélyes kivilágítatlanul.. Végül eszembe jutott megnézni a reflektort, remélvén nem egy körön van. Nyert! Tényleg nem egy körön van. Index, és féklámpa se azon a körön van, (hála a jóistennek), így "parasztba" hazajöttem. Kérdésem sejthetitek, mi a fránya fene ez már megint? Gondolom egyesével kéne kiiktatni a körön lévő fogyasztókat hogy megtudjam hogy mi a hiba forrása. A 2db H7-est lehúzva is elpösszent a bizti. Volt már ilyen hibám. Most játszotta el másodszor ezt. Akkor egyszerűen "megszűnt".
|
|