Törölt nick Creative Commons License 2021.11.20 0 0 3038

Elhoztam a Yamaha F-130P zongorát.

Laikusként az első gondolatok, más típussal összehasonlítva.

A hangja a kategóriájában szerintem a legjobbak egyike lehet talán. De nyílván csak a saját kategóriájában kezelve. Nekem kifejezetten tetszik. A gyári beállításokon kicsit módosítottam, de ezért a pénzért ez kifejezetten a fullos kategória.

A billentés az kicsit nekem elmarad egy két típustól. Ilyen a korábban leírt Korg L380. Ahhoz hasonlítva ez elég gyenge, de a saját kategóriájában nézve a jobbak felé hajaz. Jelenleg 200ezres ár környékén szerettem volna vásárolni (kicsit több volt), a másik kinézett Korg az már jóval 300 felett jár újonnan, használtan meg hónapok óta nem láttam sehol. Annak a billentése szerintem szuper, viszont a hangja annyira nem volt tetszetős, főleg, hogy kb oktávonként máshogy szól meg "rezeg". De a billentése szuper annak a GV vagy milyen mechanikának.

Úgy gondolom nem csináltam rossz vételt. Főleg mivel egy próbahobbi az egész, ez is bőven jó, netán ha komolyabbra fordul idővel a dolog, akkor esetleg lehet érdemes beruházni egy jobbra. de most bőven jó a 0 tudáshoz.