Törölt nick
1999.12.22
|
|
0 0
189
|
Helló mindenkinek!
Eddig inkább csak a Black/Death/Doom topicba írtam, ezt csak olvasgattam, de most rászántam magam arra, hogy az új cd/kazetta extrás számról véleményt is formáljak. (Mellesleg: szóval azért nem volna rossz, ha a "pesti parasztok" mellett a "vidéki bunkók" is meg tudnák venni a cd-t, nemcsak utánvéttel, mert ugye postás néni / bácsi szereti összehajtogatni a cd-s küldeményeket...). Na, formailag nekem nincs sok kivetnivalóm a lap ellen, tartalmilag ugyan 3/4-e olyan zenékről szól, ami hidegen hagy (na de amúgy is az 1/4-ért veszem). A tartalomban tényleg lehetne egy kicsit kevésébé idétlen is néhány cikk, az interjúk meg a rövid hírek mellett örömmel vennék általánosabb leírásokat, háttérinfókat is (ok. én az internetről akkor szedem le, amikor ráérek, de nincs mindig kedvem angolul, főleg nem istenverte szleng angolul olvasni, s jópáran nem lógnak még azért a hálón...)
És végül egy személyes sértődés: Supertzar, reszkess! Haleledelnek kéne ledarálni, amiért diszkrimináltátok a BDD Metal topicot, s nem szedtétek bolddal! ;-) A következő számban tessék csupa nagybetűvel szedni, hogy a BDD METAL TOPIC NEM ÁRULÓ NEMECSEK :)))
Rh- |
|