djuice Creative Commons License 2021.11.18 0 0 3034

Köszi! Beraktam a google fordítóba, de a vpiano esete nem tiszta így sem Anotherscott tollából. Érdekesen fogalmaz a fickó, mert a blogját is szoktam fürkészni és ott is nagy katyvaszokat hoz legtöbbször a fordító. http://sandsoftwaresound.net/ 

Az FP4 esete már érthető.

Ez különös amúgy! Lehet az usaban akkor jobban kizsigerelik a tulajdonosokat? Én minden esetre hiszek a hazai Roland szerviznek is, bár az usa piaca nyilván sokszorosa az itteninek. Lényegét tekintve, az is típusonként változik, mihez milyen cserealkatrész biztosítható adott ideig és ez tényleg függ a tervezett darabszámtól. Pl. főpanelek, kijelzők is van, hogy jóval a termék életciklusa és támogatási idején túl is elérhetők (pl. partner szervizek raktárkészletéből akár stb.)

De olyat is mondtak már, ami egyedi tervezés és alkatrészeire nem épült más típus is később vagy párhuzamosan, hogy ha nem lett keresett modell, akkor az alkatrész utánpótlás se nyúlt túl hosszúra.

Egy klaviatúra azért mégis más és egyébként a termék árának tetemesebb részét adja. Nem véletlen, hogy ma szinte mindenütt ezen tudnak legjobban spórolni az olcsó vételár érdekében.

Pl. Yamaha GHS, egybe fröccsöntött, saját anyagán rugózó billentyűk.

Előzmény: ÁsítóSárkány (3033)