Édes anyádnyelve! (sic)
facebook-kanaljan live kommentalta
Ami sok, az sok.
Kiröhögteted magad.
Előzmény: Bromhold (333)
.....................................................
A kommentalas az tudtommal magyar szo, vagyis un jöveveny szo, a facebook meg az ami, tehat Neked ket szo miatt van gondod?
Es miert nem csinalsz amiatt palevert -ahelytt hogy engem itt fikaznal fölöslegesen- hogy az ügyfelszolgalatok munkatarsai rendszeresen ha valaszolnak akkot magukat mint a pl a > Contact Center-eknek a munkatarsai irajak?
A Contact az kapcsolat, a Center meg ugye központ, Magyarorszagon szamtalan hasonlo van, es ezt Te holott Magyarorszagon elsz, nem kifogasolod, ezt, amivel Te a magyarorszagi napi eletben magad is talalkozol?
Tehat volt nalam 2 kettö szo, aminek a hasznalata miatt Te pampoghatnal, de rendszeres magyarorszagi masik ket szonak -melynk valoban van a magyar nyelvben megfelelöje- a hasznalata ellen meg nem pampogsz?
Kapj mar magadhoz, jogosan visszafikazni en is tudok.
(Amikor Anyu Magyarorszagon meghalt, es mint egyedüli örökös a dolgait a halal utan inteztem, magam is megtapasztaltam a közjegyzöi eljaras utan amikor a nevetöl a nevemre kellett dolgokat atirni hogy a hazat-telkeket el hehessen adni- hogy E-Mail valaszokban rendszeresen az ügyfelszolgalatok munkatarsai mint a Contact Center-ek munkatarsai valaszoltak, ugyhogy nekem ne gyere itt a fikazassal, inkabb dörgöld ezt masnak az orra ala, aki elfelejtette Kazinczynak a nyelvujutasat mara, en magam nem felejtettem el, föleg ha akarmikor a könyvespolcomrol levehetem azt a könyvet ami az egyik elödöme volt, es melyben az anno levelezö baratjanak, Kazinczynak a sajat bejegyzese, kis ajanlo meleg szavai vannak az ösömnek cimezve. Nyasgem, az Anyukam anyanyelve MAGYAR! volt Te segg, csak hogy tudd hogy en magyarul is kivalloan tudok, habar Draga Anyukam a ronda szavaimert helyettem szegyenlene magat Te takony))